Už se chystéme do Jihlavy. 18. května tankodrom Pístov - Jihlava.

 
OffROAD Maraton Jihlava 2024
Vyhledat tým podle:
Editace týmů - login: Heslo:
Přihlášení k odběru aktualit
 
ČESKÁ VERZE       ENGLISH VERSION      
výběr ročníku

Partneři:  
Tankodrom Milovice

Banner Baterie

Jeep

D-PERFECT s.r.o.

Zeppelin CZ s.r.o.

Polaris

Sabe

Enduristan

BSB s.r.o.

Birell

ARO Manyjak PRAHA

Šiklův Mlýn

SECTRON

Články

Výsledky před posledním závodem

Prohlédněte si, jak si kdo stojí před finálovými jízdami, kde budeme sledovat dramata a kde už se může slavit v předvečer závodu.

Upozornilo nás několik lidí, že jim nesedí aktuální výsledek, nebo že se nemohou dopočítat. Ano, nějaký šotek nám žral nuly a jedničky v systému. Intenzivně jsme na tom pracovali, nepořádky odhalili, šotky vyhnali a potřebné opravili. Nyní by vše mělo být správně, včetně úprav některých bodových přídělů. Při kontrole a výpočtu nezapomeňte na pravidlo článek V.(Auta) a VII.(Moto a Quad) od druhé věty v našich stanovách t.j. 35% / 10% na body v Autech a 30% v MOTO a QUAD, kdy jsou získané body poníženy.

K vyhlašování samotnému. Jednotlivé finálové závody Motorek, Čtyřkolek, Juniorů i Dětí vyhlásíme venku na place jako v loňském roce. Vyhlášení závodu Aut přesuneme do interiéru dolního Saloonu, kde bude připraveno podium a kde předáme i celoroční ceny. Výsledky sezony vyhlásíme po jednotlivých kategoriích podle získaných bodů.

Zde drobná odbočka. V případě shody bodového zisku se situace řídí pravidlem čl.V (auta), čl VII (Moto a Quad) třetí odstavec stanov, kdo dosáhl dříve cíle (bodového nebo faktického). Tedy postupujeme následovně:  Vítězí ten, kdo tohoto počtu bodů dosáhl dříve. To znamená, pokud někdo tzv. dorovná výsledkem v posledním závodu počet bodů někoho, kdo tohoto součtu dosáhl před posledním závodem, zařadí se za tohoto závodníka. Pokud dva či více jezdců mají nově shodný počet bodů po oboustranném bodovém zisku v posledním závodu, rozhoduje umístění ve finále bez ohledu na to, jak si vedli před ním (tedy kdo přijede dříve).

Nově vyhlásíme nejlepší holky, dívky, dámy a ženy na motorkách i čtyřkolkách absolutně, podle odjetých kilometrů za celý rok.

Absolutní vyhlášení motorek, čtyřkolek i aut je samozřejmostí.

A pak co po něm? Pořádná oslava!
Těšíme se na vás.
 
výsledky
výsledky
 

Publikováno: 01.11.2023

<<< zpět na přehled článků