.

 
OffROAD Maraton Jihlava 2024
Vyhledat tým podle:
Editace týmů - login: Heslo:
Přihlášení k odběru aktualit
 
ČESKÁ VERZE       ENGLISH VERSION      
výběr ročníku

Partneři:  
Tankodrom Milovice

Banner Baterie

Jeep

D-PERFECT s.r.o.

Zeppelin CZ s.r.o.

Polaris

Sabe

Enduristan

BSB s.r.o.

Birell

ARO Manyjak PRAHA

Šiklův Mlýn

SECTRON

Aktuálně

Tento závod se prostě nedá vyhrát.

Někdy prostě i když máte skvělý stroj i mechaniky, skvělý servis a dobrý vítr do plachet, stejně nemůžete vyhrát. V pondělí ho nevyhrál Saša Semenov, náš kamarád.

V posledním roce, když Saša nemohl jet na závody, vždy pečlivě sledoval výkony svého týmu i celkové dění na závodech.  A potom vždy hned v neděli mi volal, abych to či ono opravil, dopsal nebo překontroloval. Vždy jsem si říkal, když mi zvonil telefon, co zase našel, co nám kde uteklo!? Byl jsem zároveň rád, že ho slyším a že mne kontroluje. Znali jsme se už tak dlouho, že jsem věděl, že to vždycky myslí dobře.

Minulý týden probíhaly přípravy na start nové sezóny. Dolaďovali jsme kalendář, stejně jako v garážích všichni ladili své stroje. S Pavlem (Režným) jsme si plácli, že se jeden závod pojede pod vlajkou Wings Teamu v Ostravě. Přípravy v Milovicích šly do finále, slunce krásně hřálo… V pátek večer se depo zaplnilo známými i novými tvářemi a Wingsáci přivezli úplně nové auto. Saša nepřijel a tak jsme mu připili na zdraví a plánovali, jak bude vypadat závod v Ostravě a jakou mu to udělá radost.

Připíjeli jsme málo! V neděli telefon nezvonil. Chyby ve výsledcích jsem si všimnul sám. Volal mi až v pondělí odpoledne Pavel, že Saša už nám se závody nepomůže. Nemá cenu rozebírat, že byl skvělý pilot, navigátor, mechanik a tak dál. Byl to skvělý kamarád, parťák i soupeř a bude nám chybět.

O.N.

Poslední rozloučení bude v pátek 1. dubna 2022 ve 13:00, ve smuteční obřadní síni krematoria ve Slezské Ostravě.

Saša Semenov
Saša Semenov
smuteční oznámení
smuteční oznámení
Saša - Intercontinental Rally
Saša - Intercontinental Rally
Dobřany 2017
Dobřany 2017
 
Dobbřany 2018
Dobbřany 2018
Ředhošť 2018
Ředhošť 2018
 

Publikováno: 28.03.2022

<<< zpět na přehled aktualit