Ze země už lezou jarní kytky. Je na čase, aby vylezli offroaďáci!!! Už se to blíží 23.3. Milovice.

 
OffROAD Maraton Janovice
Vyhledat tým podle:
Editace týmů - login: Heslo:
Přihlášení k odběru aktualit
 
ČESKÁ VERZE       ENGLISH VERSION      
výběr ročníku

Partneři:  
Tankodrom Milovice

Banner Baterie

Jeep

D-PERFECT s.r.o.

Zeppelin CZ s.r.o.

Polaris

Sabe

Enduristan

BSB s.r.o.

Birell

ARO Manyjak PRAHA

Šiklův Mlýn

Zikmund Trading Agency

Aktuálně

První závod bude v Milovicích.

Letošní sezónu zahájíme v Milovicích. Tradičně na začátku roku Motorky a Čtyřkolky dvouhodinovkou (junioři st. 30min), auta 4 hodinovkou a děti s juniory ml. po 10 min.

Přátelé, kamarádi,
nevím, jak správně začít. Mysleli jsme si, že vyženeme virus a bude všechno v pohodě. "Vi" je pryč a ten zbytek nás trápí ještě víc! Říkám si, jestlli je vůbec vhodné v této situaci připravovat nějakou zábavu, závody atd. Ale váš zájem mne přesvědčuje, že máme pokračovat... Nevím, jestli sem mám dát logo Milovického tankodromu, logo seriálu a nebo vlajku Ukrajiny?

V přípravách nového ročníku jsme nepolevili. Mnoho z vás projevilo zájem o to, aby poslední závod byl stejně jako na konci loňského roku v Šiklově Mlýně. I nám se to tam líbilo a tak jsme se snažili tuto změno zapracovat. Trochu nám to zkomplikovalo kalendář, ale chceme to udržet a tak jsme jej začali skládat obráceně. Během toho se ovšem zase ukázaly jiné komplikace a křížení s jinými akcemi a tak i v tuto chvíli není kalendář kompletní, co se týká lokalit.

Každopádně sezónu zahájíme 26.3. v Milovicích. Co mohu v tuto chvíli dále odkrýt je, že závěr bude 12.11. v Šiklově Mlýně. Zařadíme jednu jistou novinku a tou bude Ostrava. Tedy vrátíme se po delší době do Vřesiny na kraji Ostravy a to 21.5. Na dalším se pracuje, takže mějte strpení...

Co se registrací týká, zde mějte také strpení, protože tento web neodpovídá současným standardům a musíme ho trochu dokopat, aby dělal to, co potřebujeme. A nový ještě nenaběhl do provozní podoby. Tedy vydržte, až to spustíme, dáme vědět. Proto ani nyní není vidět nic v rubrice kalendář závodů a je tu pouze tato a minulá aktualita s datumy.

Těšíme se na vás, ve zdraví, na konci tohoto měsíce

Ondra Nachtigall a tým OffROAD Maraton.
Milovice
Milovice
 

Publikováno: 01.03.2022

<<< zpět na přehled aktualit