Ze země už lezou jarní kytky. Je na čase, aby vylezli offroaďáci!!! Už se to blíží 23.3. Milovice.

 
OffROAD Maraton Janovice
Vyhledat tým podle:
Editace týmů - login: Heslo:
Přihlášení k odběru aktualit
 
ČESKÁ VERZE       ENGLISH VERSION      
výběr ročníku

Partneři:  
Tankodrom Milovice

Banner Baterie

Jeep

D-PERFECT s.r.o.

Zeppelin CZ s.r.o.

Polaris

Sabe

Enduristan

BSB s.r.o.

Birell

ARO Manyjak PRAHA

Šiklův Mlýn

Zikmund Trading Agency

Aktuálně

Final OffROAD Maraton Šiklův Mlýn

Prosincový závod bude tečkou za letošní sezonou a nebude to lehký závod.

Je týden před závodem a situace je taková, že řada organizátorů akce ruší, ale současné nastavení není v rozporu s realizací našeho závodu. Proto jsou přípravy na finálový závod v Šiklově Mlýně v plném proudu. Ani týden před závodem ovšem nejsme schopni říct, jestli se máte chystat na síh nebo bláto -:). Předpověď je nejistá, ale nějaký sníh by mohl vydržet a zároveň je avizovaná velká zima, kolem 10 - 13 stupňů pod nulou. Tedy nic pro bábovky!
Jedna důležitá úvaha. Co to může zastavit? jedině nenadálý lockdown nebo státní smutek -:)
Tím pádem od pátečního odpoledne můžete přijíždět do areálu Šiklova Mlýna ať už se svými obytnými vozy nebo do místního ubytování.
Budeme dodržovat všechna daná pravidla, jako celý letošní rok, možná vám navíc na vstupu změříme teplotu. I čkovaným doporučujeme ve větších skupinách používat roušky. Chceme aby se o nás mluvilo v televizi, ale pouze o sportovních výkonech.
Slunce nám vychází cca v 7:00, takže jsme stanovili první start na 8:00 a to tentokrát pro čtyřkolky. Závod je na 2 hodiny, tak to snad nezmrznete a případně vás stihneme najít v závějích. V 10:30 bude start pro motorky taktéž na 2 hodiny, starší junioři si to tentokrát dají jen na 30minut. V 13:00 pojedou mladší junioři a děti desetiminutovky. No a zlatý hřeb nakonec, závod aut na 4 hodiny odstartujeme ve 14:30.
Po celou dobu vám bude k dispozici nějaký stánek s občerstvením u trati (nebude to tentokrát u věže, protože na místě chybí most) a zároveň dole restaurace. Doufám, že ten prosinec nebyl tak špatný nápad a že si to všichni užijete.
Vyhlašování výsledků jednotlivých závodů bude vždy po odjetí daného závodu, respektive poo odstartování následujícího. A vyhlášení celé sezóny následně po cíly závodu aut. O detailech vás ještě budeme informovat zde i na místě.
Těšíme se na vás,
za realizační tým OffROAD Maraton
Ondra Nachtigall.

P.S. Může to vypad třeba jako na fotce z loňského Winter Race (atlasceska.cz).
sikland-winter-race-v-siklove-mlyne-sikland-westernove-mestecko-sikluv-mlyn-136946
sikland-winter-race-v-siklove-mlyne-sikland-westernove-mestecko-sikluv-mlyn-136946
 

Publikováno: 29.11.2021

<<< zpět na přehled aktualit