Ze země už lezou jarní kytky. Je na čase, aby vylezli offroaďáci!!! Už se to blíží 23.3. Milovice.

 
OffROAD Maraton Janovice
Vyhledat tým podle:
Editace týmů - login: Heslo:
Přihlášení k odběru aktualit
 
ČESKÁ VERZE       ENGLISH VERSION      
výběr ročníku

Partneři:  
Tankodrom Milovice

Banner Baterie

Jeep

D-PERFECT s.r.o.

Zeppelin CZ s.r.o.

Polaris

Sabe

Enduristan

BSB s.r.o.

Birell

ARO Manyjak PRAHA

Šiklův Mlýn

Zikmund Trading Agency

Aktuálně

Výsledky a časomíra

Výsledkový servis a časomíra aktuálně.

Je třeba začít ze široka. Tento web je tak starý, že už nikdo nechápe, jak je možné, že vůbec funguje. Nějakým zázrakem ho udržujieme při životě a paralelně připravujeme nový. Je to jeden z důvodů, proč aktuální výsledky jsou nejdříve na stránkách u časomíry a až se zpožděním u nás. (auta a děti už zde jsou, na motorkách a čtyřkolkách se pracuje) Zatím jsou kompletní výsledky z Vřesové na tomto odkazu, stejně jako on-line výsledky při samotném závodu. Doufám, že se brzo budeme moct těšit z obojího rovnou u nás.

K samotné časomíře. Běžně se používá stejný systém na řadě sportovních podniků a běžně si sportovec vystačí s jedním čipem. U nás je to trochu náročnější, tak jsme už dříve vyzkoušeli, že je třeba mít dva. S příchodem nového dodavatele Irontime jsme udělali ještě jednu pojistku a tou je třetí čip. A jako finální kontrolu máme na cílové čáře kameru, která zaznamenává celý závodní čas, a tím není pochyb o tom, kdy kdo projel cílem. Samozřejmě, že tato kamera se využívá pouze v případech nějakých nejasností a patřičné průjezdy je třeba pečlivě vyhledávat a to trvá hodně času. Většinou lze dohledat i data průjezdů v magnetickém poli antén, které se normálně nezobrazí, neboť jsou z nějakého důvodu oslabena a filtr je vyhodí jako vadné. Takže když někdo přijde, že je někde chyba, dá se to řešit a dá se to najít. Jen je na to potřeba klid a čas. A mnozí z vás se o tom přesvědčili, že jsme našli něco, co chybělo. A nebo také nenašli a bylo zjevné, že ta stížnost byla neoprávněná. Nakonec je to na té kaměře vidět a nedá se to odiskutovat.

Vyřadili jsme velkou výsledkovou tabuli z cateringu, protože často zobrazovala zkreslené údaje a protože většina z vás se naučila používat sledování svých závodníků na svých zařízeních. Tedy pokud nebudeme  mít důvod zobrazovat venku něco nadstavbového, nepřemýšlíme o navrácení této tabule.

A poslední vaše připomínka se týkala světelné tabule. Před dvěma lety jsme měli tabuli, která nesvítila. O její spolehlivosti pak nemá cenu diskutovat, když nebyla po setmění vidět. Nymí máme tabuli výrazně větší a světelnou. Měl by se na ní odečítat čas, tedy by měla ukazovat zbývající čas závodu. Nevím jak to bylo v Milovicích, tam jsem si toho nevšiml ale nyní ve Vřesové způsobila asi voda v drátech, že to nešlo vynulovat a odstartovat. Po dohodě s časomíroou jsme tam dali aktuální čas, abyste měli aspoň nějaký přehled. Takže to by příště mělo být v pořádku.
hodiny
hodiny
 

Publikováno: 07.09.2021

<<< zpět na přehled aktualit